top of page

Profile

Join date: Oct 31, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answerbtc direct betrouwbaarSinds 2018 krijgen deze medewerkers trouwens een deel van hun salaris in BTC uitbetaald. Daramee is BTCdirect het eerste bedrijf in Europa wat zijn of haar medewerkers in ieder geval voor een gedeelte uitbetaalt in crypto.

Bitcoin

BTC Direct voordelen en nadelen

Waar is dit bedrijf gevestigd?

Het verkopen van cryptocurrency verloopt ongeveer hetzelfde als bij het kopen. Je geeft aan welke munt je wilt verkopen en de hoeveelheid. Vervolgens kopieer je het adres van de wallet die je van de broker krijgt en maak je vanuit je eigen wallet het bedrag in cryptocurrency over. Je hebt hiervoor 30 minuten de tijd en dat is meer dan genoeg. In de meeste gevallen stort de broker het geld vervolgens binnen 1 werkdag op je rekening.

BTCdirect review – Alles wat je moet weten over deze crypto broker - Cryptokopen.nl

BTCDirect review? Wil je graag makkelijk, snel en veilig Bitcoins of andere cryptocurrency kopen? Dan is BTCDirect de perfecte website. BTCDirect is geen exchange website je kan hier alleen crypto’s kopen en versturen naar je wallet of andere exchange website’s zoals Bitvavo of Binance. Op deze pagina mijn review en ervaring met BTCDirect.

2%

Ondanks de uitbreiding in 2015 van de coins Ethereum en Litecoin en later in 2018 de toevoeging van Bitcoin Cash en XRP, is het aanbod wat je aan crypto kunt verhandelen op BTCdirect nog altijd vrij beperkt. Er zitten een aantal positieve en negatieve punten aan het platform, maar desondanks wist BTCdirect in mei 2016 de honderdduizendste klant te verwelkomen!

BetaalmethodesZeer goede reputatie in de crypto wereld

Daarnaast is BTCdirect ook keurig geregistreerd bij zowel de Kamer van Koophandel als de DNB. Deze registratie is belangrijk, want de DNB houdt toezicht en garandeert met de registratie een veilig en gereguleerd platform, waarop de financiële processen netjes zijn gecontroleerd en vastgelegd.Omdat iedereen ongetwijfeld het beste met je voor heeft, maar wellicht over wat minder expertise beschikt dan wij van Cryptokopen.nl, trakteren wij je vandaag op een uitgebreide review voor beginners van een van Nederlands meest bekende crypto brokers: BTCdirect.

·      Een van de meest bekende crypto brokers van Europa

Binnen het BTC Direct platform stort je euro en koop je bitcoin of een andere digitale activa van keuze. De focus ligt op gemak, duidelijkheid en expertise. Je hebt geen wallet of ontvangstadres nodig. De activa blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. Daarnaast wordt op het platform ook de allerlaatste koersanalyses gedeeld van de BTC Direct huisanalisten. Verder ontvangen gebruikers van het platform de laatste nieuwtjes over hun favoriete activa.

Het is verplicht om minimaal € 1 te investeren bij BTC Direct.

Wat is een goed alternatief voor BTC Direct

×

BTCDirect is geen bitcoin exchange, het handelsplatform heeft geen eigen orderboek en staat crypto-stortingen en -opnames niet toe. Het is een uitstekende dienstverlening, maar komt dan wel met een hoger prijskaartje in vergelijking met een bitcoin exchange. Ben je als daghandelaar op zoek naar grotere volumes en wilt je zelf de controle over je coins hebben? Dan kun je beter naar een internationale crypto exchange stappen. 3%

Het is tijd om te beginnen! Zet je telefoon op stil, sluit je op in een kamer en ga er maar eens lekker voor zitten! Het is tijd voor de BTCdirect review vanuit Cryptokopen.nl!

Hoe verkoop je cryptocurrency?

Stap 1: Open een gratis account

Zoals altijd op internet gaat men al gauw op zoek naar recensies van andere klanten of gebruikers van crypto platformen. Op die manier kun je namelijk snel achterhalen of het platform een beetje betrouwbaar is en in welke mate de bestaande klanten het platform op waarde weten te schatten.

Geen kortingen.

In de eerste plaats, moet je beschikken over een BTC Direct account zodat je later vanuit de Trezor walletomgeving deze kunt koppelen. In de tweede plaats, moet je ook beschikken over een Trezor One of Trezor Model T. Je sluit je Trezor aan op je computer en je opent de walletomgeving. Vervolgens ga je naar bitcoins kopen en kies je euro als munt en je betaalmethode. Vervolgens word je naar de website van BTC Direct geleid waar je kan inloggen in je account.Airdrops worden niet ondersteund.

Je kunt bij BTCdirect terecht voor deze crypto tokens:

Je kunt BTCdirect benaderen via de telefoon, via e-mail en via de live-chat op hun website.

Gratis € 1000€ 1000 gratis handelenHandel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert...Show More Handel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Euro cost averaging (eca) is een beleggings tactiek waarmee het marktrisico beperkt wordt door het systematisch aankopen van Bitcoin met eenzelfde bedrag over regelmatige tijdstippen gedurende een lange periode. Bijvoorbeeld: je investeert elke week zonder emotie € 100,- in Bitcoin ongeacht wat de koers van dat moment is. Het grootste voordeel van BTCDirect is dat het een Nederlands bedrijf is en dat je in 3 stappen veilig en snel Bitcoins of andere valuta’s kan bestellen en veilig kan betalen met ons vertrouwde iDeal. Eenmaal betaald dan ontvang je vrijwel direct de coins in je wallet of op een exchange website.Het nieuwe portaal biedt voordelen in vergelijking met het oude portaal. Zo is het stukken goedkoper, het aanbod is breder en je kan je crypto bij BTC Direct bewaren. Het portaal komt echter wel met limieten voor de serieuzere investeerder:

BTC Direct review - Voor en nadelen van de broker

De voordelen van BTCdirect

Regulatie

De transactiekosten van 1% kan lager.

Biedt BTCDirect ook een wallet aan?Gratis € 1000€ 1000 gratis handelenHandel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert...Show More Handel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show LessDe kosten die BTC Direct in rekening brengt.

Goede ondersteuning en veel handleidingenWaar je bij verschillende partijen tot wel honderden of soms duizenden coins kunt verhandelen, houdt BTCdirect het aanbod toch relatief sober. Of dat puur vanuit een ‘never change a winning formula’ is, of dat ze te weinig heil zien in andere crypto, zullen we je helaas schuldig moeten blijven.

Wat zeggen onze klanten? 

Ben je een gevorderde(re) handelaar binnen de crypto industrie? Dan zal BTC Direct niet direct jouw primaire keuze worden, vermoeden wij binnen Cryptokopen.nl. Dit heeft er dan alles mee te maken dat het beschikbare aanbod wel echt aan de lage kant ligt, om wat actiever met crypto trading bezig te zijn. Hier komen ook de aanzienlijke transactiekosten om de hoek. Wil je liever je gekochte crypto’s ontvangen op een exchange website dan kan dit ook en na want ook hier krijg je een eigen ontvangst adres die kan invullen bij BTCDirect. Bij een exchange website kan je direct handelen ook in andere cryptovaluta.

Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Makkelijk aan te melden.

·      Heeft geen eigen wallet, dus zorg voor je eigen software wallet

Steeds meer en meer mensen raken geïnteresseerd in crypto en iedereen heeft het erover. Tegelijkertijd merken veel beginners dat de wereld van crypto veelomvattender is dan puur het muntje Bitcoin ergens kopen.In de wereld van cryptocurrency’s is het aanbod overweldigend. Niet alleen qua het aantal verschillende coins en tokens, maar ook het aantal platforms waarop je je favoriete muntjes kunt verhandelen. Voor een nieuwkomer kan het al gauw zijn dat het aanbod zo overweldigend is, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee hebt waar je moet beginnen.·      Ripple (XRP)

BTC Direct Review en ervaringen? Is BTCDirect betrouwbaar?

De website van Btcdirect.eu

BTC Direct stopt met haar platform. Dat is erg jammer voor gebruikers, maar gelukkig is er een beter alternatief: de Bitvavo exchange. Hier handel je niet alleen goedkoper, maar mag je ook nog eens 1000 euro gratis verhandelen! Meld je nu aan.

Speciaal daarom zetten we vanuit Cryptokopen.nl een aantal interessante Nederlandse brokers voor je op een rij, zodat we je alvast wat werk uit handen nemen. Want een betrouwbaar en eerlijk platform is natuurlijk een ongelofelijk belangrijk fundament voor je crypto trading activiteiten. En betrouwbaarheid is belangrijk, want niet elke partij is even betrouwbaar en er worden binnen de crypto industrie nog steeds dagelijks een aantal mensen opgelicht.

De dienst van BTCDirect is geïntegreerd in de Trezor hardware wallet. Het beste en veiligste is om BTCDirect in combinatie met een Trezor wallet te gebruiken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Wat is de minimale investering?Al met al is BTCDirect een prima website en niet voor niks één van de grootste. Zeker als ja als beginner cryptocurrency’s wilt kopen omdat je er toch in wilt investeren is de website een super start. Het is een Nederland bedrijf en je kan makkelijk met het vertrouwde ideal munten kopen. Het grootste nadeel vind ik de kosten die je maak per transactie en ook dat je opzoek moet naar een eigen wallet. (wat voor de meeste beginners nog best moeilijk is. ) Aanrader is Coinomi wallet die je kan downloaden op je smartphone.Daarnaast heeft BTCdirect ook maar 5 verschillende cryptocurrency’s terwijl je bij Bitvavo kan kiezen uit 52 verschillende cryptocurrency.BTC Direct review - Zwakke en sterke punten - BesteBrokers.nl Geen iOS of Android app

Door de Nederlandsche bank gereguleerde Nederlandse crypto exchange en broker

Klik op de munt die je wil verkopen.Inhoudsopgave1 De geschiedenis van BTCDirect2 Het Platform van BTCDirect3 Voor welke crypto tokens of coins kun je terecht bij BTCdirect?4 Betrouwbaarheid BTCDirect5 Klantentevredenheid en recensies BTCdirect6 Voor en Nadelen van BTCdirect6.1 De voordelen van BTCdirect6.2 De nadelen van BTCdirect7 Conclusie

BTC Direct review samenvatting

Litecoin

Inderdaad, BTC Direct heeft een nieuwe, uiterst gemakkelijk te gebruiken crypto trading app ontwikkeld. Dit is de BLOX crypto app. Dit is een custodial-oplossing, dat wil zeggen dat BTC Direct de aangekochte cryptovaluta bewaard, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Bovendien kan de app alleen worden gebruikt voor het verhandelen van crypto assets naar euro. Het is geen app die wallet-ondersteuning biedt en alleen gekoppeld is aan je bankrekening. Deze aanpak zorgt ervoor dat iedereen op de smartphone in bitcoin en andere crypto’s kan handelen zonder dat hij of zij ooit zorgen hoeft te maken over hacks en andere technische problemen. We kunnen deze app aanbevelen voor gebruikers die de dienst van BTCDirect te ingewikkeld vinden.

Klik op de groene knop Koop.

Deals

Investeren vanaf € 10

·      Beschikt niet over CFD’s of hefbomen

BTC Direct stopt met haar activiteiten

Voor een eenmalige aankoop (of een paar losse op zichzelf staande aankopen) is BTCdirect absoluut geschikt en zijn de kosten ook wel te overzien voor die paar transacties. Ben je daarentegen een juist wat actievere handelaar? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een goedkoper platform.

BTCDirect review (2022): betrouwbaar om crypto te kopen?

Crypto begint bij BTC Direct

De nadelen van BTC Direct is dat je zelf je wallet software moet regelen en de kosten die zij doorberekenen zijn érg hoog als je dit vergelijkt met de concurrentie.Klik op Ga verder.

·      Het invullen van je nationaliteit, voornaam, achternaam en een wachtwoord.BTCDirect is een zeer grote speler in Europa is sinds 2013 al actief met het aan en verkopen van cryptocurrency. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en val onder de Nederlandse wet en regelgeving. Het bedrijf koopt op grote schaal cryptocurrency en verkoopt dit op hun eigen platform. In deze BTCDirect review komt je alles te weten over het bedrijf, wat kost het kopen van cryptocurrency en andere zaken die je moet weten.

Klik vervolgens op Bitcoin.·      Bitcoin Cash (BCH)

Klantentevredenheid en recensies BTCdirect

Crypto kopen met iDEAL

Het nieuwe handelsplatform is voor iedereen geschikt, zowel beginners als gevorderden. Wat wel belangrijk is om te beseffen, is dat het handelsplatform geen stortingen en opnames in bitcoin of andere activa toelaat. Het is een zogenaamde custodial trading platform. BTC Direct opereert hier als de vertrouwde makelaar. Dit maakt het handelen en beleggen in bitcoin wel zeer effectief doordat BTC Direct als de makelaar in staat is om om te schalen en grote transactievolumes te verwerken. De website kan zonder enige hapering tijdens extreme drukte op de cryptomarkt blijven werken. Verder is het platform extreem veilig aangezien een handelsrekening niet kan worden geplunderd.

BTC Direct is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.Beperkingen BTC Direct

Is BTC Direct betrouwbaar en veilig?

De kosten

Conclusie BTCDirect review.

Hoge servicekosten tot wel 3%BTC Direct werkt net zo simpel als je OV-chipkaart. Stort geld op je account en je cryptocurrency-reis kan beginnen! Ga naar je Portfolio en kies onder Saldo voor Stort bij. Je vult je saldo al aan vanaf 1 euro! En stort je met iDEAL of creditcard? Dan wordt je saldo vrijwel direct bijgewerkt. 

Het platform zelf werkt prima, maar we moeten in deze BTC Direct review eerlijk blijven. Als we een keuze moeten maken dan kiezen we liever voor een goedkopere optie zoals Bitvavo. De kosten zijn daar simpelweg lager, en dat scheelt ook op kleinere aankopen. Stel je koopt bij BTC Direct € 100 aan Litecoin, dan betaal je exact € 1 aan handelskosten. Als je dezelfde transactie bij Bitvavo doet dan betaal je slechts € 0,25 voor de gehele transactie. De Litecoin is uiteraard bij beide partijen exact hetzelfde.

De limieten en verificaties die er gehanteerd worden

Wat is BTC Direct?BTC Direct is een Nederlandse crypto broker, opgericht in 2013. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Wanneer je een beginner bent in de cryptowereld, is het altijd fijn om wat hulp te krijgen. Je weet waarschijnlijk al dat je cryptocurrency kunt kopen bij een broker/exchange, maar het vinden een broker die bij je past kan best lastig zijn. BTC Direct maakt investeren in cryptocurrency’s voor iedereen mogelijk door de juiste ondersteuning te bieden. Zo zijn ze als een van de weinige exchanges actief op YouTube veel instructievideo’s, hebben ze hun eigen nieuwsplatform en een webshop met merch en hardware wallet. Kom alles te weten over deze broker in onze BTC Direct review.Let op! Je kan bij BTC Direct geen coins ontvangen of versturen. Je kan je investeringen wel op ieder moment verkopen en de euro’s opnemen op je rekening.€10 gratis tegoed bij het aanmaken van een account bij BTC DirectMaak een account aan en gebruik code CRYPTO-WIKI om €10 gratis tegoed te krijgen!Is BTC Direct betrouwbaar?Zeker! Ze zijn zelfs geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Dankzij de jarenlange ervaring is dit bedrijf een van de grootste brokers in Europa. Zij kopen verschillende cryptocurrencies op internationale exchanges. Vervolgens worden deze weer te koop aangeboden aan de klanten van BTC Direct. Bij het bedrijf werken meer dan 90 werknemers en ze hebben meer dan 1 miljoen klanten. Je kan hier dan ook zonder zorgen crypto kopen.Dogecoin via de app kopenBTC Direct crypto spaarplanIn 3 eenvoudige stappen kun je jouw crypto spaarplan opstellen. Met het spaarplan ke automatisch en periodiek investeren in je favoriete cryptocurrency. (vanaf 30 euro per maand). Ideaal als je elke maand een vast bedrag in crypto wil investeren.Stap 1: Kies de cryptocurrency uit die je wil kopenStap 2: Ontvang jouw persoonlijke betaalgegevens. Ga naar je bank app en start een periodieke overboeking van minimaal 30 euro. Stap 3: Vul het adres in van je eigen wallet. €10 gratis tegoed bij het aanmaken van een account bij BTC Direct

Om bitcoins te kunnen kopen op ons platform heb je een account nodig. Tijdens het doorlopen van het registratieproces zullen we je om een legitiematiebewijs vragen. Dit doen wij om te voldoen aan de huidige wetgeving. Natuurlijk gaan we uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens. Verificaties en limieten.

Selecteer het Verkoop tabblad en geef aan hoeveel je wil verkopen.

Sterke punten €10 gratis start tegoed Hoge Trustpilot score Registratie Nederlandsche Bank Transparant en veilig Private trading vanaf €50.000Zwakke punten Geen mobiele app€10 kadoGebruik bij het registreren de code CRYPTOKRAKER en krijg €10 kadoInhoud Introductie BTC Direct is in 2013 opgericht met de gedachte om het aankopen van Bitcoin makkelijker te maken. Investeren in Bitcoin moet volgens deze broker net zo makkelijk zijn als een boek kopen bij je favoriete boekwinkel. Beleggen in crypto wordt door BTC Direct toegankelijk en transparant gemaakt. Deze broker wil mee werken aan de financiële revolutie waarin een open, grenzeloze en censuurbestendige munt wordt gecreëerd voor iedereen.BTC Direct is een grote broker met een grote hoeveelheid klanten die op een professionele en eenvoudige manier eigenaar willen worden van verschillende crypto's. Deze broker is tevens de ontwikkelaar van de BLOX app waarmee in veel meer cryptovaluta gehandeld kunnen worden. Doelgroep BTC Direct is een crypto exchange zonder poespas. Het is geschikt voor iedereen die op een snelle en veilige manier verschillende cryptovaluta wil kopen waarna ze worden bijgeschreven op je eigen wallet.Is BTC Direct betrouwbaar?★★★★★ 4.3/5Met een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) kun je ervan uitgaan dat deze broker op een veilige manier met je geld omgaat. Bij BTC Direct kun je zelf kiezen welke wallet je gebruikt: mobiele wallet, BTC Direct wallet of een hardware wallet. Lees hieronder meer over gebruik van een wallet. Op Trustpilot heeft BTC Direct een hoge beoordeling van 4,3/5 sterren. Klanten zijn positief over de snelheid van de transacties en de gebruiksvriendelijkheid. Ze vinden het fijn dat je met iDEAL kunt betalen en dat het platform transparant en overzichtelijk is. Vergelijk de Trustpilot score van andere crypto brokers hier Productaanbod Deze broker heeft een aanbod van 32 cryptomunten wat een prima aanbod is. De meest bekende cryptomunten zitten allemaal in de zogenoemde BTC Direct webshop. Bekijk hieronder welke populaire cryptomunten in het assortiment zitten of missen. Bitcoin - BTC Bitcoin Cash - BCH Ethereum - ETH Ripple - XRP Dogecoin - DOGE Stellar - XLM Litecoin - LTC Chainlink - LINK Cardano - ADA Komodo - KMD IOTA - MIOTA NEO Coin - NEOHandelsplatformBitcoin of andere crypto kopen is bij deze broker erg simpel. Je maakt snel en makkelijk een gratis account aan waarbij je jezelf identificeert. Vervolgens maak je een keuze voor je cryptowallet. Als laatst maak je geld over met bijvoorbeeld iDEAL waarna de Bitcoin in je eigen wallet worden gestort. Op de website wordt elke stap duidelijk uitgelegd. Op het handelsplatform is ook het laatste marktnieuws met betrekking tot crypto’s snel inzichtelijk. Hier staan analyses van huisanalisten zodat je in één keer helemaal up to date bent over het laatste crypto nieuws. Deze broker heeft geen mobiele app beschikbaar, als je wel gebruik wilt maken van een mobiele app, dan kun je BLOX downloaden, de crypto app van BTC Direct. Bij vragen kun je terecht op de overzichtelijke support pagina of contact opnemen met de behulpzame klantenservice. Weergave BTC Direct aankoop Tarieven De tarieven bij BTC Direct zijn relatief hoog. De transactiekosten voor het aankopen van Bitcoin en altcoins bedragen 1%. Ook voor het verkopen van Bitcoin en altcoins wordt 1% gerekend. De transactiekosten zijn al verwerkt in de prijs die je op de website ziet.Verder is deze broker transparant over de tarieven. Transactiekosten worden altijd duidelijk weergegeven. Zo kost een iDEAL storting €0,50 per transactie. Hieronder zie je de kosten voor drie standaardtransacties bij verschillende brokers. Bekijk de vergelijkingspagina voor een complete tarievenvergelijking van alle brokers Wallet Nadat je crypto's hebt gekocht kun je ervoor kiezen deze te bewaren bij in een BTC Direct wallet. Dit is de meest eenvoudige optie. Ook kun je ervoor kiezen een hardware wallet of mobile wallet te gebruiken. Op de website van BTC Direct is duidelijk uitgelegd hoe je een wallet instelt en wat de voor- en nadelen van elke wallet zijn. Kortom Bij deze exchange kun je zonder poespas op een snelle, veilige en transparante manier cyptomunten kopen. De munten kunnen na aankoop eventueel bijgeschreven op je eigen externe wallet. Zo heb je de digitale valuta volledig in eigen beheer, wel zo fijn. Gebruik bij de accountregistratie de code CRYPTOKRAKER en ontvang direct €10 gratis start tegoed!

BTCDirect betrouwbaar.

Nog niet veel ervaring met het kopen van cryptocurrencies? Klik dan hier voor een GRATIS training met 3 e-boeken. 

Het dagelijkse bedrag dat je kunt opnemen ligt wat hoger. Dat is namelijk € 10 000 per dag. Wanneer je € 50 000 per dag mag investeren, zal dit ook je dag limiet worden voor opname.

3%

·      Bitcoin (BTC)

·      Liteocin (LTC)

Koop al vanaf € 30,-

Gebruik de vouchercode: CRYPTOUNIVERSITY voor 10 euro gratis tegoed.Het platform is in 2013 opgericht en is daarmee direct een van de oudste crypto brokers van Nederland. Geen enkele partij was er in zo’n vroeg stadium bij als BTCdirect. Dat gezegd hebbende, BTCdirect heeft zich na oprichting lekker kunnen doorontwikkelen en is niet veel na de oprichtingsdatum ook naar het buitenland vertrokken qua uitbreiding.BTCDirect.eu is al een lange tijd actief in heel Europa en heeft een goede reputatie opgebouwd. Buiten het feit dat ze duizenden Bitcoins hebben geleverd, is de organisatie ook zeer transparant. Het bedrijf is erg actief op social media, waar je kennismaakt met het gehele team. Ook is een groot deel van het team zichtbaar op de website. De oprichter van BTC Direct is daarnaast ook vaak te zien in Crypto Update van De Telegraaf.

Geef aan welke munt je wil kopen en hoeveel je wil investeren. In dit voorbeeld gaan we Bitcoin kopen

BTC Direct review handelskosten en transactiekosten

Handleiding crypto kopen

·      Het opgeven van je e-mailadres

Geen wallet

Gefeliciteerd! Je crypto's worden direct toegevoegd aan je portfolio. Daar vind je een handig overzicht van al je investeringen. 

·      Volledige Nederlandse roots en klantenservice

BTC Direct is ook het bedrijf achter BLOX en heeft hoogstwaarschijnlijk geleerd van de snelle groei. Wij verwachten dat er niet veel BTC Direct storingen zullen plaatsvinden.

Open hier een gratis BTC Direct handelsrekening en ontvang 10 euro gratis cadeau met de vouchercode: BESTEBANK.

BTCdirect.eu is in 2013 door de founders Mike en Davy opgericht in Nijmegen. Het doel was om Bitcoin kopen makkelijk te maken voor consumenten door een eenvoudig portaal en hedendaagse betaalmethodes aan te bieden. De broker bood een lange tijd slechts vijf verschillende munten aan.

Nadat je geregistreerd bent, kun je beginnen met het verhandelen van cryptocurrency’s op BTCdirect!  Het is zó simpel, een kind kan de was doen.

Toch komen er vanuit zo’n 8% van de respondenten feedback waarop het bedrijf geen voldoende scoort, namelijk 2% slecht en 6% zeer slecht. De redenen lopen uiteen van een complexe registratie, technische problematiek, onvrede over de fee-constructie en overige problematiek.

Dat BTCDirect betrouwbaar is heeft het de afgelopen 7 jaar wel bewezen want het platform is niet voor niks één van de grootste spelers van Nederland. Ook wij hebben hier enkele bestellingen gedaan en zijn er enorm over te spreken.

Ook voor andere zaken zoals het aanmaken van een account, cryptocurrency kopen, verkopen en de verificaties vind je handige video’s.Wanneer je cryptocurrency gaat kopen bij BTC Direct, heb je dus een eigen wallet nodig. Je kunt ook echt pas cryptocurrency kopen wanneer je een volledig werkende wallet hebt. Om cryptocurrency te kunnen kopen moet je eerst een account aanmaken, dit gaat eenvoudig maar je moet wel een aantal verificaties doorlopen. Daar straks meer over. Na het aanmaken van een account is het kopen van cryptocurrency heel eenvoudig. Je geeft de hoeveelheid euro’s aan die je wilt omwisselen voor een cryptocurrency en geeft bij de aankoop het adres van je wallet aan BTC Direct. Wanneer je vervolgens hebt betaald met iDEAL, creditcard of Bancontact, zal de broker ervoor zorgen dat binnen 2 minuten de cryptocurrency in je wallet staat.Aanmelden bij een Exchange Website

Hoe koop je hier cryptocurrency?

Samenvatting BTC Direct reviewBTC Direct review: de eerste indrukDe cryptocurrency in het assortimentHoe koop je hier cryptocurrency?Hoe verkoop je cryptocurrency?BTC Direct ervaringen met verificaties en limietenBTC Direct review handelskosten en transactiekostenIs BTC Direct betrouwbaar en veilig?Als je een eenmalige investering van maximaal € 25.000 wil doen dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor Registreer een account bij BTC Direct.Contact

Ja, sinds 2021 biedt BTC Direct ook wallets aan voor alle munten. Je kan echter geen crypto opnemen of versturen.

btc direct betrouwbaar

More actions
bottom of page